sábado, 9 de marzo de 2013

“IMPRESSIONANT”
MOIXENT – TEULARET – BARRANC DE FOS - MOIXENT
 

 
 
 
Data: 09/03/2012
Tipus de ruta: Distancia
Lloc d’inici: Bar Boquella (Moixent)
Hora d’inici: 8:00.
Duració: 03:07:53
Distancia: 44,26Km
Dificultat:  Moderat
Desnivell acumulat positiu:  1056 mts (Dates del GPS)
Desnivell acumulat negatiu:   1066 mts(Dates del GPS)
Recorregut Moixent – Boquella – Teularet - Barranc  de fos - Moixent
 
 
 


 
El dia ha resultat excel·lent i la temperatura ideal per a practicar bici. A les 7:00h estàvem en el Bar del Forner tots els que volíem fer esta ruta. Carreguem les bicis en la furgona de Pep i eixim cap a la carretera, posant direcció a l’inici de la ruta, el restaurant Boquella en Moixent.
 
 
Posem tots els equips en marxa i comencem la ruta seguint el track del nostre amic “Rutadura”. En el primer tram ens esperaven 15 km cap amunt, cap amunt i amunt i més amunt. 
 
 
 Quan portem 3.5 km aproximadament, a mà dreta a 65 m del camí trobem “El mirador del barranc de Boquella”, val la pena desviar-se per contemplar la vista del barranc, impressionant.
 
 
 Seguim pel camí de la “Meravellosa”, sempre cap amunt, amunt, amunt fins la casa de la Meravellosa, a partir d’aquest punt agafem el camí de “Vallada”, jo diria  tallafocs, més que camí, fins enllaçar amb la senda de llarg recorregut GR 7 que ens porta fins la carretera CV 590, la qual seguim 1.5 Km aproximadament per a desviar-nos a l’esquerra pel camí de “Benacancil” i baixar al barranc de “La Figuera” el que ens portarà fins la pujada al “Teularet”, on parem a fer-nos un bon esmorzar de carn a la brasa. (Cal avisar abans si vols esmorzar de torrat).





 
Desprès d’omplir la panxa seguim marxa i en eixir del “Teularet” desvio a l’esquerra i ale, cap amunt altra volta fins arribar a la CV 589, la que agafem uns 100 m per a desviar-nos pel camí de la “casa del Racó”, camí que ens porta cap al “barranc de Fos”, on agafem una senda espectacular i camí no menys espectacular amb les parets de la muntanya “impressionant”. Barranc que ja no abandonem fins arribar a la altura de la Autovia, per a dirigir-nos per camins fins el cotxe. Al final 44 km de pur MTB.
 







100x100 MTB



No hay comentarios: