domingo, 17 de febrero de 2013

LES 5 PUJADES I SENSE FRENO


Tipus de ruta : Circular
Recoregut - Alzira -Pla de Barber- Simat-Barx-Monduber (839 mts)- Font Benita-Alt del  Morteret (575 mts) Plan de la Vinya Vella- Lloma de Miramar- Pinar del Flares- Alzira

Comencem el dia a les 7:30 per afrotar un recorregut llarg i molt dur, ens dirigim en primer lloc cap a la Casella paratge molt conegut en la zona, afrontem la primera pujada del dia fins la FONT DEL BARBER.
Baixem per la cantera fins arribar al poble de Simat. Segona pujada del dia el PORT DE BARX, una vegada en Barx parem per refrescarmos  en la font i menjar una barreta energetica que en fara falta per afrotar el que ens ve, la tercera pujada, EL MONDUBER. Una vegada arribem al Monduber fen una paradeta per esmorzar, que despres de la pujadeta ens el mereixem. Ens dirigim ara atra volta al poble de Barx per a fer la quarta pujada el ALT DEL MORTERET I EL PLA DE VINYAVELLA. Baixem per la cantera del Buixcarro fins Pla de Corrals, des de aci ens dirigim cap la quinta i ultima pujada  , LLOMA DE MIRAMAR, seguim per el pinar des frares fins El Realenc i des de aci amb les cames tocades fins Alzira. Ruta amb unes vistes impressionants , sobre tot desde dalt del MONDUBER.











DISTANCIA : 84.04 Km
DIFICULTAT : Molt Dificil
DESNIVELL + 1991 mts (Dates del GPS)
DESNIVELL - 1993 mts (Dates del GPS )

CRONICA----------------------EL TIGRE










No hay comentarios: